Word Beschermer
Header afbeelding

Herfstfeest - opening seizoen

Annulering activiteiten en infocentra gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is in het weekend open. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Herfstfeest - opening seizoen

Evenement - zondag 21 oktober 2018

Vandaag is er bij Beerschoten een herfstfeest ter gelegenheid van de opening van het seizoen.

Er zijn leuke activiteiten, zoals broodjes bakken in de vuurkorf. Je kunt meedoen aan Oud-Hollandse spelletjes en een speurtocht "Hoeperderpoep". Ook rijdt de groenkoets weer.

Het infocentrum is open van 11.00 uur - 16.30 uur. De activiteiten beginnen om 12.00 uur.

Je bent van harte welkom om het herfstfeest met ons mee te vieren.

De speurtocht is uitgezet van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober. Haal het gratis boekje in het infocentrum Paviljoen Beerschoten.

Onze gidsen nemen u mee voor een wandelexcursie die gedeeltelijk over Houdringe en gedeeltelijk over Beerschoten gaat. Er is eveneens een wandelexcursie in het Panbos. Zie hiervoor de website bij "wandelexcursies". 

  • Voor

    jong en oud

  • Locatie of vertrekpunt

    Infocentrum Beerschoten - Holle Bilt 6 in de Bilt

Delen:

Share Share