Word Beschermer
Header afbeelding

Herfstfeest - opening seizoen

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Herfstfeest - opening seizoen

Evenement - zondag 21 oktober 2018

Vandaag is er bij Beerschoten een herfstfeest ter gelegenheid van de opening van het seizoen.

Er zijn leuke activiteiten, zoals broodjes bakken in de vuurkorf. Je kunt meedoen aan Oud-Hollandse spelletjes en een speurtocht "Hoeperderpoep". Ook rijdt de groenkoets weer.

Het infocentrum is open van 11.00 uur - 16.30 uur. De activiteiten beginnen om 12.00 uur.

Je bent van harte welkom om het herfstfeest met ons mee te vieren.

De speurtocht is uitgezet van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober. Haal het gratis boekje in het infocentrum Paviljoen Beerschoten.

Onze gidsen nemen u mee voor een wandelexcursie die gedeeltelijk over Houdringe en gedeeltelijk over Beerschoten gaat. Er is eveneens een wandelexcursie in het Panbos. Zie hiervoor de website bij "wandelexcursies". 

  • Voor

    jong en oud

  • Locatie of vertrekpunt

    Infocentrum Beerschoten - Holle Bilt 6 in de Bilt

Delen:

Share Share