Word Beschermer
Header afbeelding

Kerst bij Beerschoten

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Let op: gemeente Zeist heeft de parkeerplaats van het Panbos aan de Amersfoortseweg en aan de Jozef Israëlslaan afgesloten in verband met de coronamaatregelen. Deze parkeerplaatsen zijn nog wel per fiets te bereiken.

Kerst bij Beerschoten

Evenement - maandag 25 december 2017

Op beide kerstdagen zijn er weer leuke activiteiten, zoals de levende kerststal en een speurtocht "Wie van de drie?" En u kunt een ritje maken met  de groenkoets.

Vanaf 12.00 uur wordt er glühwein en chocolademelk geschonken.

Ook is er op beide dagen om 14.00 uur een wandelexcursie half Beerschoten en half Houdringe. Uitgebreide informatie vindt u bij "wandelexcursies".

Op 1e kerstdag zijn er weer poffertjes.

Op 2e kerstdag kan je vanaf 12.00 uur broodjes bakken op de barbecue.

Op 2e kerstdag zingen de "Castellum-Singers" uit Houten vanaf 13.00 uur kerstliederen bij het paviljoen en later bij de kerststal.

 • Voor

  jong en oud

 • Honden

  Welkom, mits aangelijnd.

 • Kosten

  De versnaperingen kunt u uitsluitend betalen met consumptiemunten. Deze zijn te koop in het paviljoen - graag contant.

 • Locatie of vertrekpunt

  Landgoed Beerschoten - Holle Bilt 6 - De Bilt

Delen:

Share Share