Word Beschermer
Header afbeelding

Mix van late zomer en beginnende herfst in de Blauwe Kamer

Annulering activiteiten en infocentra gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is in het weekend open. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Mix van late zomer en beginnende herfst in de Blauwe Kamer

Wandelexcursie - zaterdag 13 oktober 2018

In deze oktobermaand is de mooiste wandeling een excursie in rivieroeverreservaat de Blauwe Kamer. Daar doet de natuur extra haar best een mooi afscheid van de zomer te maken en ons het begin van de herfst te ervaren. In de Blauwe Kamer bloeit nog veel en tegelijk ziet men volop zaadvorming. Vogels vliegen hier graag rond, zoals prachtige putters. Ook de galloways en konikpaarden genieten. De wandeling is onder leiding van een gids. Advies: stevig schoeisel of laarzen en een verrekijker.

 • Voor

  volwassenen en kinderen

 • Honden

  niet toegestaan

 • Kosten

  geen

 • Locatie of vertrekpunt

  ingang van het informatiecentrum van de Blauwe Kamer, Blaauwe Kamer 15, 6702 PA Wageningen

Delen:

Share Share