Word Beschermer
Header afbeelding

Mix van late zomer en beginnende herfst in de Blauwe Kamer

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Mix van late zomer en beginnende herfst in de Blauwe Kamer

Wandelexcursie - zaterdag 13 oktober 2018

In deze oktobermaand is de mooiste wandeling een excursie in rivieroeverreservaat de Blauwe Kamer. Daar doet de natuur extra haar best een mooi afscheid van de zomer te maken en ons het begin van de herfst te ervaren. In de Blauwe Kamer bloeit nog veel en tegelijk ziet men volop zaadvorming. Vogels vliegen hier graag rond, zoals prachtige putters. Ook de galloways en konikpaarden genieten. De wandeling is onder leiding van een gids. Advies: stevig schoeisel of laarzen en een verrekijker.

 • Voor

  volwassenen en kinderen

 • Honden

  niet toegestaan

 • Kosten

  geen

 • Locatie of vertrekpunt

  ingang van het informatiecentrum van de Blauwe Kamer, Blaauwe Kamer 15, 6702 PA Wageningen

Delen:

Share Share