Word Beschermer
Header afbeelding

Dagarrangement: Holland, Natuur in de Delta

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Dagarrangement: Holland, Natuur in de Delta

Overige - zondag 18 oktober 2015

Utrechts Landschap organiseert samen met het Heerenstraat Theater een dagtocht. Dit naar aanleiding van de film Holland, Natuur in de Delta. Deze film is voor een deel opgenomen in het natuurgebied De Blauwe Kamer tussen Wageningen en Rhenen.

Tijdens de dagtocht vaart de Blauwe Bever naar de Blauwe Kamer. Daar wordt een rondleiding gegeven onder leiding van een gids. Net als op de heenweg wordt er aan boord van alles verteld over de natuur in en aan de Rijn. Aangekomen in Wageningen kan iedereen op eigen gelegenheid naar het Heerenstraat Theater. Hier wordt een heerlijke lunch met stevige sandwiches van Restaurant ’t Carillon geserveerd. Aansluitend wordt de film Holland, Natuur in de Delta vertoond.

Programma 18-10
10:15 uur: Opstappen Blauwe Bever
10:30 uur: Afvaart Haven Wageningen
11:00 uur: Rondleiding Blauwe Kamer o.l.v. een gids
12:15 uur: Afvaart bij Blauwe Kamer
12:45 uur: Aankomst Haven Wageningen
v.a. 13:00 uur: Lunch in het Heerenstraat Theater
14:00 uur: Start film Holland, Natuur en de Delta
16:00 uur: Einde programma

Voor meer infomatie en het reserveren van kaarten kijkt u op de website van Heerenstraat Theater.

  • Kosten

    €29,50 (boottocht, rondleiding in de Blauwe Kamer, lunch, melk/jus d’orange bij de lunch en filmvertoning)

  • Locatie of vertrekpunt

    Haven Wageningen

Delen:

Share Share