Word Beschermer
Header afbeelding

Pont van Het Landschap Vaderdagvaart

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Pont van Het Landschap Vaderdagvaart

Vaarexcursie - zondag 21 juni 2020

Nu tegenwoordig heel wat vaders hun steentje bijdragen of zelfs het hele huishouden runnen, vonden wij een Vaderdagvaart zeker op zijn plaats. Zo kort voor de langste dag, waarop de Kromme Rijn in al haar schoonheid schittert, mag deze tocht niet in ons programma ontbreken. Deze vaartocht duurt ca. 1,5 uur.

 • Honden

  Niet toegestaan, behalve hulp- en geleidehonden

 • Kosten

  Niet-Beschermers € 9,00 ; Beschermers € 7,00 ; Kinderen € 5,00.

 • Locatie of vertrekpunt

  Excursiecentrum "Niënhof", ingang naast Grotelaan 16, 3981 HC Bunnik

Reserveer deze activiteit

Delen:

Share Share