Word Beschermer
Header afbeelding

Natuurwandeling Oostbroek

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Natuurwandeling Oostbroek

Wandelexcursie - zaterdag 13 oktober 2018


Het landgoed Oostbroek ademt historie. Deze historie voel je letterlijk door het prachtige landhuis, de orangerie, het koetshuis en de tuinen. De wandeling door het gebied laat je genieten van deze groene oase. De ontwikkeling van het landschap komt tot leven en zorgt ervoor dat je met andere ogen naar je omgeving kijkt. De zwerftocht door statige bossen, boomgaarden en weiden biedt ieder seizoen, elke maand en elke dag nieuwe verrassingen. De wandeling duurt ca. 2 uur en u krijgt na afloop een kopje koffie of thee.

 • Honden

  Niet toegestaan, behalve hulp- en geleidehonden

 • Kosten

  Niet beschermers € 5,00 ; Beschermers € 3,00; Kinderen € 3,00.

 • Locatie of vertrekpunt

  Verzamelen in 't Winkeltje van Oostbroek, Bunnikseweg 45a, De Bilt

Overige data

Datum Tijd
11-04-2020 09:30 Reserveren
13-06-2020 09:30 Reserveren
08-08-2020 09:30 Reserveren
03-10-2020 09:30 Reserveren

Delen:

Share Share