Word Beschermer
Header afbeelding

Natuurwandeling Niënhof

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Natuurwandeling Niënhof

Wandelexcursie - zaterdag 7 maart 2020

Landgoed Niënhof is de Parel van Bunnik. Dit kleine, relatief onbekende, landgoed biedt een verrassende afwisseling van landschapselementen en daardoor een grote biodiversiteit. Bij de wandeling struinen we kris kras door het gebied waardoor je de rijkdom ten volle kunt ervaren. Het is een natuurbelevingstocht waarbij we telkens weer opnieuw verrast worden door bijzondere waarnemingen. Duur van de wandeling is ca. 2 uur en u krijgt ook nog een kopje koffie.

 • Honden

  Niet toegestaan, behalve hulp- en geleidehonden

 • Kosten

  Niet-Beschermers € 5,00 ; Beschermers € 3,00 ; Kinderen € 3,00.

 • Locatie of vertrekpunt

  Excursiecentrum Niënhof, ingang naast Grotelaan 16, 3981 HC Bunnik

Overige data

Datum Tijd
11-07-2020 09:30 Reserveren
05-09-2020 09:30 Reserveren
14-11-2020 09:30 Reserveren

Delen:

Share Share