Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Natuurwandeling Niënhof

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen.

Een aantal infocentra is weer open voor publiek. Bekijk de pagina van het desbetreffende infocentrum voor de meest actuele informatie.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Natuurwandeling Niënhof

Wandelexcursie - zaterdag 5 september 2020

Landgoed Niënhof is de Parel van Bunnik. Dit kleine, relatief onbekende, landgoed biedt een verrassende afwisseling van landschapselementen en daardoor een grote biodiversiteit. Bij de wandeling struinen we kris kras door het gebied waardoor je de rijkdom ten volle kunt ervaren. Het is een natuurbelevingstocht waarbij we telkens weer opnieuw verrast worden door bijzondere waarnemingen. Duur van de wandeling is ca. 2 uur en u krijgt ook nog een kopje koffie.

 • Honden

  Niet toegestaan, behalve hulp- en geleidehonden

 • Kosten

  Niet-Beschermers € 5,00 ; Beschermers € 3,00 ; Kinderen € 3,00.

 • Locatie of vertrekpunt

  Excursiecentrum Niënhof, ingang naast Grotelaan 16, 3981 HC Bunnik

Datum en tijd

 • zaterdag 5 september om 09:30

Overige data

Datum Tijd
14-11-2020 09:30 Reserveren

Delen:

Share Share