Word Beschermer
Header afbeelding

Beschermersexcursie 'De ontdekking van Oostbroek'

Beschermersexcursie 'De ontdekking van Oostbroek'

Overige - zondag 10 september 2017

Exclusief voor onze Beschermers hebben wij een uniek arrangement samengesteld in het weekend van Open Monumentendag. Zondagochtend 10 september van 11.00 - 14.00 uur heten wij u graag welkom op landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39. Inloop vanaf 10.45 uur.

Na ontvangst met een kopje koffie of thee en iets lekkers in het hoofdhuis op landgoed Oostbroek, krijgt u tijdens een lezing van Paul Vesters, beleidsmedewerker cultuurhistorie bij Utrechts Landschap, alles te horen over de bijzondere buitenplaatsen in provincie Utrecht. Een deel van de groep maakt ondertussen een wandelexcursie over het landgoed onder leiding van een gids. U bezoekt bloemrijke graslanden tussen oud loofbos, moerassen en een kloostertuin. Vervolgens kunnen wij met elkaar genieten van een heerlijke picknick zittend aan 'tafels en stoelen' van strobalen in het gras en even ontsnappen aan de drukte van alledag. Onder muzikale begeleiding van het elegante strijkkwartet Sonder Quartet waant u zich even helemaal terug in de tijd.

Rond 13.15 uur splits de groep weer in tweeën om aansluitend de lezing of de wandelexcursie te volgen. De Beschermersdag is ook geschikt voor mensen in een rolstoel.

Inhoud picknick per persoon:

  • ovenverse biologische broodjes
  • lokale lekkernijen
  • fruit en sap van Oostbroek.

Max. 4 personen per Beschermerspas.
Bij slecht weer zal de picknick binnen plaatsvinden.

Maximaal plaats voor 110 personen.
Reserveer snel!

  • Kosten

    22,50 euro per persoon (bovengenoemde lekkernijen inbegrepen)

  • Locatie of vertrekpunt

    Bunnikseweg 39, De Bilt. Probeer indien mogelijk op de fiets te komen.

Delen:

Share Share