Word Beschermer

Concert Masterclass-musici Zeister Muziekdagen 2017 op Kasteel Loenersloot

Concert Masterclass-musici Zeister Muziekdagen 2017 op Kasteel Loenersloot

Evenement - 21 augustus 2017

Op maandag 21 augustus om 20.00 uur zullen jonge masterclass-deelnemers van de Zeister Muziekdagen een concert geven in het prachtig gerestaureerde Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211 te Loenersloot. Het concert vindt plaats in de tuinzaal, waar vanaf de 18e eeuw regelmatig concerten plaatsvinden. Het concert duurt, met een korte pauze, tot ongeveer 21.30 / 21.45 uur.  Na afloop is voor belangstellenden een korte rondleiding door het kasteel. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Voor de 28ste maal organiseert de Stichting Zeister Muziekdagen van 12 tot 26 augustus het jaarlijks internationaal kamermuziekfestival in Zeist. Vermaarde buitenlandse strijkkwartetten, het Artemis Quartett, het Cuarteto Casals, het Cuarteto Quiroga, het Trio Chausson en het Kam-Porat Trio en de pianisten Lucas en Arthur Jussen treden er op, ook samen met individuele musici. Daarnaast geven leden van de kwartetten masterclasses aan ensembles van jonge veelbelovende musici (uit verschillende landen), die daar verder worden opgeleid in het spelen van kamermuziek.
Jonge strijkersensembles die deelnemen aan de masterclasses treden in Loenersloot op met composities waaraan zij in de masterclasses werken. Het programma wordt bij het concert bekend gemaakt. Het wordt dan ook aan u uitgereikt.

Het concert is inmiddels uitverkocht!

Zie voor verdere informatie over het festival https://zeistermuziekdagen.nl

 

 • Voor

  Mensen, die klassieke muziek willen beluisteren, vertolkt door jonge musici en gespeeld in een prachtige ambiance

 • Honden

  Zijn niet toegestaan

 • Kosten

  € 12,50

 • Locatie of vertrekpunt

  Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211, 3634 AL Loenersloot. Er is voor het kasteel een speciaal ingerichte parkeerplaats. Volgt u de verwijzingsborden; medewerkers wijzen u de weg.

Delen:

Share Share