Word Beschermer
Header afbeelding

Concert Zeister Muziekdagen 2019 op Kasteel Loenersloot

Concert Zeister Muziekdagen 2019 op Kasteel Loenersloot

Evenement - woensdag 28 augustus 2019

Op woensdag 28 augustus zullen jonge Masterclass-deelnemers aan de Zeister Muziekdagen weer een concert geven in het prachtig gerestaureerde Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211 te Loenersloot. Het concert is in de unieke tuinzaal met zijn geschilderde behangsels, waar vanaf de 18e eeuw regelmatig concerten plaatsvonden en -vinden. Het concert begint om 20.00 uur en duurt, met een korte pauze voor bv. een drankje, tot ongeveer 22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Voor de 30ste maal organiseert de Stichting Zeister Muziekdagen namelijk van 17 tot 31 augustus het jaarlijkse internationale kamermuziekfestival in Zeist. Vermaarde musici zoals het Jerusalem Quartet, het Novus String Quartet en het Schumann Quartett treden daar op, ook samen met individuele spelers. Daarnaast geven leden van deze ensembles masterclasses aan bestaande groepen van jonge veelbelovende musici uit verschillende landen, die daar verder worden opgeleid in het spelen van kamermuziek.

Jonge ensembles die deelnemen aan de masterclasses treden nu in Loenersloot op met composities waaraan zij in de masterclasses werkten. Vorig jaar traden er drie ensembles op. Het programma wordt u in de zaal uitgereikt.

De concerten waren in vorige jaren druk bezocht en uitverkocht!  De toegang is € 15,00. Een vriendelijke prijs voor een mooi concert op een unieke locatie.

 

 • Voor

  Mensen, die klassieke muziek willen beluisteren, vertolkt door jonge getalenteerde musici en gespeeld in een prachtige ambiance

 • Honden

  Zijn niet toegestaan

 • Kosten

  € 15,00

 • Locatie of vertrekpunt

  Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211, 3634 AL Loenersloot. Er is voor het kasteel een speciaal ingerichte parkeerplaats. Volgt u de lichtgroene verwijzingsborden; medewerkers wijzen u de weg. Vandaar is het circa 7 minuten lopen naar het kasteel.

Delen:

Share Share