Word Beschermer
Header afbeelding

Kindervoorstelling Boeffie trommelt: Uitverkocht

Kindervoorstelling Boeffie trommelt: Uitverkocht

Kinderactiviteit - zaterdag 9 september 2017

Utrechts Landschap organiseert op zaterdag 9 september tijdens ‘De ontdekking van Oostbroek’ de vrolijke en interactieve muziekvoorstelling ‘Boeffie Trommelt’ in de Janssenzaal van Huize Oostbroek.

Kinderen vinden het leuk om te bewegen en te reageren met hun hele lichaam. Krulmuziek neemt het publiek mee in een muzikale voorstelling vol grapjes, ritmes, klankkleuren en kiekeboespel.
In de voorstelling 'Boeffie Trommelt' zoekt Boeffie de 'BOEM!' en mogen de kinderen meetrommelen. Werken van o.a. Tsjaikovski, Saint-Saëns, Haydn en Bizet worden op een passende wijze aan het jonge publiek gepresenteerd.
De kinderen worden uitgenodigd om heel dichtbij de muzikanten en de instrumenten te komen. Ze mogen zelf op een kinderviool of cello spelen.

Na elk concert is er een ruimte voor een Meet&Greet, een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. De voorstelling duurt 45 minuten, waarna er tijd is voor een Meet&Greet met de artiesten. 

Kom luisteren en speel mee!

Parkeren met de auto is zaterdag 9 september NIET mogelijk op landgoed Oostbroek. Hieronder vindt u de alternatieven:

 • Gratis parkeren op de parkeerplaats van CMH: Lundlaan (ter hoogte van nr 1.)
 • Vanaf de parkeerplaats is er een gratis pendeldienst van Utrechts Landschap om u op Landgoed Oostbroek te brengen (dit is geen OV). Of u kunt lopen vanaf de parkeerplaats, ongeveer 10-15 minuten.
 • Kom vooral met de fiets.
 • Bent u in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op vertoon van de kaart met uitzondering parkeren op landgoed Oostbroek.

 • Voor

  Voor kinderen van +/- 2 tot 6 jaar. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van minstens één volwassene. LET OP ook volwassenen moeten vooraf een kaartje kopen. Alleen toegang na voorinschrijving en betaling via deze website.

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  €2,- (per kind of volwassene. Koop voor twee kinderen en een volwassene dus drie kaartjes)

 • Locatie of vertrekpunt

  Huize Oostbroek, Bunnikseweg 39 De Bilt. Het landgoed is deze dag niet bereikbaar met de auto. Meer informatie hierboven, kom vooral op de fiets!

Delen:

Share Share