Word Beschermer

GELUKZALIG MAKEND: Muzikale Theatrale Chocolade Trekschuit Thee Koets Tour

GELUKZALIG MAKEND: Muzikale Theatrale Chocolade Trekschuit Thee Koets Tour

Evenement - 01 oktober 2017

Op zondag 1 oktober kunt u van 12.00 tot 16.30 uur deelnemen aan een GELUKZALIG MAKENDE Theatrale Chocolade Trekschuit Tour!  Ontdek de oase van het Buitengebied; de buitenplaatsen langs de Angstel van Baambrugge tot Loenersloot! In de 17e en 18e eeuw wist men al wat gelukkig maakt: een Buitenhuis in een lommerrijke omgeving, vrienden, muziek, kunst, e.d.

De start van de tour is bij Café De Punt te Baambrugge of Kasteel Loenersloot. Een historische bus rijdt tussen 11.30 en 16.30 uur voortdurend tussen Café De Punt en Kasteel Loenersloot op en neer. De bus heeft 3 haltes: Café De Punt, Brug Baambrugge en Kasteel Loenersloot. Onderweg hoort u verhalen over het landschap.

Doorlopend kunt u van 12.00 tot 16.00 uur:

 • Een ritje van 2 km maken in een koets naar Buitenplaats Postwijck. Deze rit vindt elke 20 - 30 minuten plaats. Aanmelden bij de medewerker: Start bij Café De Punt
 • Meevaren op een trekschuit, met aan boord humoristische acteurs. Elk halfuur vertrekt een boot naar Baambrugge: Start Café De Punt, steiger pleisterplaats
 • Een theeceremonie meemaken (daarnaast voor € 3,50 koffie/thee met choco-lekkernij verkrijgbaar): Oprijlaan Kasteel Loenersloot
 • Een fotoshoot doen bij de 18e eeuwse sjees (koets): Voorplein Kasteel Loenersloot
 • Chocolade speurtocht lopen, met chocoladefontein, voor de kinderen: Kasteelpark bij Kasteel Loenersloot
 • Luisteren naar liefdessonnetten, voorgedragen door theatrale dichters: Kasteelpark bij Kasteel Loenersloot                                                      

Op elk heel uur, van 12.00 tot 16.00 uur (laatste toegang 15 uur) kunt u:

 • Gedurende 50 minuten Kasteel Loenersloot in, voor bezichtiging op eigen gelegenheid van het hele slot, met binnen deelname aan een pianoconcert van Troupe d'Adour: Mozart op de Angstel met zang, luisteren naar een vertelling van de barones, video's bekijken, enz.

Ticketprijs: € 9,75 inclusief alle hierboven genoemde entrees dus koetsrit - trekschuit - toegang in historische bus - kasteel met bezichtiging, concert, vertelling, video's - liefdessonnetten in het kasteelpark - speurtocht.  Kinderen t/m 12 jaar: gratis. Hieronder (kies groene balk download flyer) kunt u het hele programma nog eens nalezen.

Reserveren verplicht! Er zijn op de dag zelf beperkt losse tickets en alleen bij het kasteel, verkrijgbaar.

U schrijft in door hieronder één van de vier groene balken te kiezen. Daarna heeft u toegang tot ALLE ACTIVITEITEN. Aan u is de keuze welke activiteiten u wilt gaan doen en wanneer. Het uur van uw voorkeur betreft alleen het bezoek aan het kasteel. Dat dient u op het aangegeven uur te bezoeken.  De reservering laat u bij De Punt of Kasteel Loenersloot zien. U ontvangt daar een ticket voor toegang bij de activiteiten. Veel geluk en plezier!

Parkeren: uitsluitend bij Café De Punt te Baambrugge (tip: kom op de fiets!)

Info: 030-2991991

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Café-restaurant De Punt is er vanaf 16.30 uur Live Oudhollandse Muziek op het terras.

Download flyer

 • Voor

  Mensen die zin hebben in rust en een gelukzalig gevoel tijdens de ontdekking van het Buitengebied langs de Angstel. Oktober is de maand van de geschiedenis met als thema: geluk!

 • Honden

  Zijn in het kasteel en in het kasteelpark NIET toegestaan

 • Kosten

  € 9,75 voor alle activiteiten. Kinderen t/m 12 jaar: gratis. Reserveren verplicht. U kiest een uur tussen 12 - 16 uur in Kasteel Loenersloot en reserveert daarmee gelijk voor alle andere activiteiten. Reservering meenemen of laten zien.

 • Locatie of vertrekpunt

  Café De Punt Rijksstraatweg 12 te Baambrugge of Kasteel Loenersloot Rijksstraatweg 211 te Loenersloot.

Delen:

Share Share