Word Beschermer

Paddenstoelenwandeling Sandwijck

Paddenstoelenwandeling Sandwijck

Wandelexcursie - 15 oktober 2017

Op landgoed Sandwijck organiseert IVN De Bilt ook dit jaar, op zondag 15 oktober, een paddenstoelenwandeling op landgoed Sandwijck van het Utrechts Landschap. Onder leiding van ervaren gidsen van IVN en leden van de werkgroep Sandwijck wordt u meegenomen in de wondere wereld van de zwammen, de grote variatie in hun verschijningsvormen, de relaties die ze aangaan en hun nut voor de natuur. Op de klei van Sandwijck vind je weer andere soorten dan op de zandgrond van de Utrechtse Heuvelrug. Zo'n 150 soorten hebben we hier in de afgelopen jaren  opgetekend, waaronder een aantal bijzondere.
Niet alleen vanwege de bijzondere paddenstoelen is deze wandeling altijd een succes, maar ook vanwege het prachtige landgoed dat eigendom is van het Utrechts Landschap.

De wandeling duurt ongeveer twee uur.
Let op: Er is een maximum van 30 deelnemers. Aanmelden kan tot vrijdag 13 oktober 18.00 uur via info@ivndebilt.nl. Vermeld hierbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. 
Meer info op www.ivndebilt.nl
Gidsen: Ina , van den Berge (030-2286511), Enrico van Barneveld en Jaap Milius.

 • Voor

  Natuurliefhebbers, wandelaars

 • Honden

  Honden (ook aangelijnd) niet toegestaan

 • Kosten

  Geen

 • Locatie of vertrekpunt

  Locatie: landgoed Sandwijck (terrein van Het Utrechts Landschap). Start: Parkeerterrein, bij het toegangshek van Sandwijck (Utrechtseweg 305, De Bilt), om 11 uur.

Delen:

Share Share