Word Beschermer

Speuren naar sporen

Speuren naar sporen

Kinderactiviteit - 24 januari 2018

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt.Woensdag 24 januari hebben wij de volgende activiteit: Speuren naar sporen.Verdwaal jij wel eens in het bos? Natuurlijk niet zeg je dan. Maar stel je eens voor dat het een heel groot dicht bos is met weinig of zelfs helemaal geen paden. Dan wordt het toch heel lastig om de weg terug te vinden. Een aantal dieren laat om deze reden heel wat sporen achter. Weet jij ze allemaal te vinden?
Vanmiddag houden we een speurtocht in het bos en om niet te kunnen verdwalen maken we ook nog een echt werkend kompas en leer je hoe je met eenvoudige hulpmiddelen de richting kunt bepalen. Hopelijk ligt er sneeuw?

Opgeven kan alleen per email tot en met zaterdag 20 januari bij kindernatuuractiviteiten@gmail.com onder vermelding naam en geboortedatum van het kind en het telefoonnummer waarop u tijdens de activiteit bereikbaar bent. U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

  • Voor

    kinderen van 6 t/m 10 jaar

  • Kosten

    € 3,50 per kind; met U-pas of juniorbeschermerspas: € 2,50 per kind

  • Locatie of vertrekpunt

    Paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6, de Bilt

Delen:

Share Share