Word Beschermer

Op Avontuur met je ouders of opa en oma

Op Avontuur met je ouders of opa en oma

Kinderactiviteit - 28 februari 2018

In de voorjaarsvakantie op avontuur met je ouders of opa en oma

Ook dit jaar is er in de voorjaarsvakantie weer een (groot)ouder en kind activiteit  bij Utrechts Landschap.  We komen bij elkaar op 28 februari bij het informatiecentrum aan de Veenseweg in Amerongen. Parkeren kan op de Groene Entree aan de Burgwal. Om 13.30 uur vertrekken we samen met een gids, om in het Amerongse Bos mooie takken en ander natuurmateriaal te verzamelen.

Als we voldoende materiaal hebben verzameld, lopen we terug naar de Tabaksschuur om binnen in het informatiecentrum, waar de limonade en koekjes al klaar staan, met de verzamelde spullen aan de slag te gaan.

Wat gaan we zoal maken?  Wij dachten aan dromenvangers,  bloesemtakjes,  pijl en boog, een wandelstok voor je bergvakantie of, als het nog koud is, kunnen we ook vetstammetjes vullen voor de vogels in je tuin.

Maar je mag natuurlijk ook andere dingen knutselen.  Als je met een idee komt helpen we je graag.  Warme kleding kan handig zijn voor in het bos.  Om ca. 16.15 uur is het tijd om weer naar huis te gaan. Natuurlijk mag je je zelf geknutselde schatten meenemen.

Graag van te voren opgeven via de site van Utrechts Landschap, (www.utrechtslandschap.nl).

De kosten bedragen 2 euro per kind. Honden kunnen deze dag helaas niet mee.

Voor informatie kan er gebeld worden naar 06-23809414.

Wij hopen dat er ook dit jaar weer veel enthousiaste kinderen  samen met hun ( groot)ouders zullen komen. Wij hebben na de storm  alvast wat takken verzameld, om mee aan de slag te gaan.

Kom jij ook meedoen?

 

 • Voor

  Kinderen onder begeleiding van ouders of grootouders

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  € 2,00 per kind

 • Locatie of vertrekpunt

  Infocentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 Amerongen

Datum en tijd

 • woensdag 28 februari om 13:30

Delen:

Share Share