Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Bezoek de Schaapkooi op Landgoed Heidestein

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen.

Een aantal infocentra is weer open voor publiek. Bekijk de pagina van het desbetreffende infocentrum voor de meest actuele informatie.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Bezoek de Schaapkooi op Landgoed Heidestein

Overige - zondag 20 september 2020

Informatiecentrum Schaapskooi Heidestein is vanaf zondag, 20 september weer open voor publiek; tussen 13.30 en 16.30 uur.

Vanaf de Schaapskooi vertrekt een gemarkeerde wandeling van 4,5 km over het prachtige landgoed met heidevelden en oude naaldbossen.

Voor de kinderen is er een Schapenroute met vragen over de Verborgen Schatten op Heidestein ( wandeling van ongeveer 1 km). Ook hebben we een leuk beestenbos waar ze veel kunnen leren over de dieren die in onze bossen leven. Ivm de coronamaatregelen worden de schapen NIET gevoerd.

Bij Schaapskooi kunnen bezoekers terecht voor informatie, koffie, thee of appelsap.

In verband met Corona vragen wij u de aanwijzingen te volgen rond en in de kooi.

 • Voor

  Gezinnen, wandelaars.

 • Honden

  niet toegestaan

 • Kosten

  Een vrijwillige bijdrage is welkom.

 • Locatie of vertrekpunt

  Volg vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Prinses Margrietlaan in Zeist de bordjes ‘Schaapskooi’.

Delen:

Share Share