Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Pinksteren op Landgoed Heidestein

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Pinksteren op Landgoed Heidestein

Overige - zondag 23 mei 2021

Informatiecentrum Schaapskooi Heidestein is beide Pinksterdagen open voor publiek; tussen 13.30 en 16.30 uur.

Vanaf de Schaapskooi vertrekt een gemarkeerde wandeling van 4,5 km over het prachtige landgoed met heidevelden en oude naaldbossen.

Voor de kinderen is er de Schapenroute met vragen over alles wat leeft op het landgoed. Elke drie maanden is er een nieuw thema. ( wandeling van ongeveer 1 km).  Ook hebben we een leuk beestenbos waar ze veel kunnen leren over de dieren die in onze bossen leven. Om 15.30 uur mogen de kinderen helpen met het voeren van de schapen.

In de Schaapskooi kunnen bezoekers terecht voor informatie, koffie, thee of appelsap.

 • Voor

  Gezinnen en wandelaars.

 • Honden

  Niet toegestaan.

 • Kosten

  Een vrijwillige bijdrage is welkom.

 • Locatie of vertrekpunt

  De schaapskooi Heidestein is te bereiken vanaf de parkeerplaats van het Utrechts Landschap. Volg hiervoor vanaf de Pr Margrietlaan te Zeist de omleidingsborden, via de Kerckeboschlaan en Hoog Kanje. Vanaf hier is het 10 minuten lopen.

Datum en tijd

 • zondag 23 mei om 13:30

Overige data

Datum Tijd
24-05-2021 13:30

Delen:

Share Share