Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Beleef de herfst op Landgoed Heidestein

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen.

Een aantal infocentra is weer open voor publiek. Bekijk de pagina van het desbetreffende infocentrum voor de meest actuele informatie.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Beleef de herfst op Landgoed Heidestein

Overige - zaterdag 27 oktober 2018

Komt u samen met uw (klein)kinderen alle wonderen van de herfst op Landgoed Heidestein ontdekken? Schaapskooi Heidestein is beide zaterdagen rond de herfstvakantie geopend.

 Voor kinderen zijn er leuke activiteiten:

 • Voor de allerkleinsten is er ons “Beestenbos”. Op deze korte route zijn bijna levensechte beesten verstopt!
 • Wisselend per seizoen is er een “Schapenroute” met leuke vragen over alles wat leeft op ons landgoed. De koppen van de schapen wijzen de weg. Deze route is ongeveer 1,2 km.
 • De kinderen mogen om 15.30 uur helpen bij het voeren van de schapen.

Voor wandelaars:

Landgoed Heidestein ligt verscholen in de bossen bij Zeist. Op de heidevelden tussen de oude naaldbossen grazen Drentse heideschapen. Zo zag de Utrechtse Heuvelrug er ruim honderd jaar geleden uit. De rondwandeling (rode markering) voert u langs overblijfselen van een historisch landgoed en is ongeveer 4,5 km.

 In de schaapskooi kunt u genieten van een kopje koffie, thee, frisdrank of chocolademelk.

 • Voor

  Gezinnen, wandelaars

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Een vrijwillige bijdrage is welkom.

 • Locatie of vertrekpunt

  Vanaf de parkeerplaats van Utrechts Landschap, aan het einde van de Prinses Margrietlaan te Zeist, volgt u de bordjes "schaapskooi".

Delen:

Share Share