Word Beschermer
Header afbeelding

familiedag op Oostbroek

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

familiedag op Oostbroek

Kinderactiviteit - zondag 14 oktober 2018

Een familiedag op Landgoed Oostbroek voor kinderen en (groot)ouders. Tal van activiteiten: wandelen (puzzeltocht), spelen, knutselen, waterdiertjes zoeken, appels poffen, enz..

Imkerij De Traay is present met een honingproeverij. Er is koffie, thee en vruchtensap met iets lekkers. Ook komt de pannenkoekenbakker met zijn Pannenkoekenbakfiets.

  • Voor

    kinderen met (groot)ouders

  • Locatie of vertrekpunt

    Landgoed Oostbroek

Delen:

Share Share