Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Rondleiding Herfst op Sandwijck

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Rondleiding Herfst op Sandwijck

Wandelexcursie - zondag 28 oktober 2018

Werkgroep Sandwijck organiseert samen met Het Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck, op zondag 28 oktober. Op het landgoed staan veel boomsoorten met ieder hun eigen herfstkleur. Sommige bomen hebben al veel bladeren laten vallen tijdens de droge zomer, maar op Sandwijck staan veel bomen die de droogte goed hebben doorstaan en nu volop kleuren. Extra kleur wordt gegeven door de brandrode runderen, die nog buiten lopen te grazen.  

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.  Als het vochtig weer is, zijn laarzen of hoge schoenen nodig. De rondleiding is gratis.

 • Voor

  Natuurliefhebbers

 • Honden

  Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan

 • Kosten

  Geen

 • Locatie of vertrekpunt

  Verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck. U vindt deze aan de Utrechtseweg 301, recht tegenover het Van Boetzelaerpark.

Delen:

Share Share