Word Beschermer
Header afbeelding

Eten uit de natuur

Eten uit de natuur

Kinderactiviteit - woensdag 29 mei 2019

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt. Woensdag 29 mei hebben wij de volgende activiteit: Eten uit de natuur

Het is al bijna vanzelfsprekend dat je vader, moeder of verzorger in een winkel of supermarkt boodschappen doet. Oftewel eten koopt want jij hebt altijd wel trek in iets. En in de winkels kun je bijna alles kopen wat je maar lekker vindt. Maar hoe kwamen de mensen dan vroeger aan eten toen er nog geen winkels waren? Juist …ze zochten naar eetbare planten, paddenstoelen, bessen en noten of gingen jagen op dieren. Deze woensdagmiddag gaan wij met jullie de natuur in om te ontdekken wat je kunt eten. Bramen en frambozen kennen jullie vast wel. Maar er is zo veel meer … En we gaan er gelijk iets lekkers van maken! Dus heb je trek, maak dan bij ons een natuurlijke snack.

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent.
Dit kan tot en met zaterdag 25 mei naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

  • Voor

    6 t/m 10 jaar

  • Kosten

    €3,50 per kind met U-pas of juniorbeschermerspas: €2,50 per kind

  • Locatie of vertrekpunt

    Paviljoen Beerschoten, de Holle Bilt 6, de Bilt

Datum en tijd

  • woensdag 29 mei van 14:30 tot 16:30

Delen:

Share Share