Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vossenjacht op Landgoed Heidestein

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Vossenjacht op Landgoed Heidestein

Kinderactiviteit - zondag 4 april 2021

Pasen op Landgoed Heidestein 4 en 5 april

Op eerste Paasdag hebben de vrijwilligers traditioneel voor de schoolkinderen een leuke Vossenjacht georganiseerd.

Kinderen kunnen met hun ouders een rondwandeling door het bos maken en allerlei sprekende dieren tegenkomen aan wie ze vragen kunnen stellen.

Voor alle kinderen is er na afloop iets te snoepen.

Op tweede Paasdag is de schaapskooi geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur en bent u van harte welkom om te genieten van de pasgeboren lammetjes.

De kinderen mogen om 15.30 uur de herder helpen met voeren.

 • Voor

  Gezinnen

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Vrijwillige bijdrage is welkom

 • Locatie of vertrekpunt

  De schaapskooi Heidestein is te bereiken vanaf de parkeerplaats van het Utrechts Landschap. Volg hiervoor vanaf de Pr Margrietlaan te Zeist de omleidingsborden, via de Kerckeboschlaan en Hoog Kanje. Vanaf hier is het 10 minuten lopen.

Datum en tijd

 • zondag 4 april om 13:30

Delen:

Share Share