Word Beschermer
Header afbeelding

Kunstexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Kunstexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Fietsexcursie - zaterdag 2 maart 2019

Park Vliegbasis Soesterberg, een groot deel van de voormalige vliegbasis Soesterberg, heeft zich als gevolg van bijna een eeuw militair gebruik ontwikkeld tot een uniek natuurgebied. Het Park is sinds 15 december 2017 eigendom van Utrechts Landschap, natuurwaarden en militaire historie zijn daarmee veiliggesteld. Ook is er ruimte voor een aantal kunstobjecten die verleden, heden en mogelijke toekomst van het terrein verbeelden. 

Onze gidsen nemen u in de maanden maart t/m oktober mee op een fietsexcursie van ongeveer 10 kilometer langs enkele kunstobjecten uit Collectie De Basis.

De kunstwerken bevinden zich verspreid over het terrein in historische gebouwen, zoals shelters, munitiebunkers en de verkeerstoren.

De fietsexcursie Kunst vindt iedere eerste zaterdagochtend van de maand plaats. Neem zelf uw fiets mee. Duur van de fietsexcursie ca. 2 uur.

Omdat de verkeerstoren niet bereikbaar is, is deze activiteit komen te vervallen.

 • Voor

  Volwassenen, kunstliefhebbers

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Parkeren NMM is gratis.

 • Locatie of vertrekpunt

  Fietsenstalling 2 naast parkeerplaats P1 van het Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 te Soesterberg. Het is mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen van het museum en/of dat na afloop van de excursie te bezoeken.

Delen:

Share Share