Word Beschermer
Header afbeelding

Voorjaarsvakantie-knutselwandeling voor kind en (groot)ouder

Voorjaarsvakantie-knutselwandeling voor kind en (groot)ouder

Kinderactiviteit - woensdag 27 februari 2019

Voorjaarsvakantie-knutsel-wandeling voor kind en (groot)ouder

Op woensdag 27 februari 2019 organiseert Utrechts Landschap/Amerongse Bos weer een leuke activiteit voor kinderen en hun (groot)ouders. Eerst gaan we lekker uitwaaien in het bos onder leiding van een gids. We kijken of er al tekenen van het komende voorjaar in het bos te ontdekken zijn. Tijdens onze wandeling verzamelen we dennenappels. Bij terugkomst in het centrum drinken we eerst limonade en daarna gaan we gezellig knutselen met de dennenappels. We maken lekkere hapjes voor de vogels.

Natuurlijk mag je het resultaat van je knutselwerk meenemen naar huis. Als je het door jou gemaakte lekkers ophangt in je tuin of op je balkon komen de vogels vast en zeker ook graag bij jou om heerlijk te smullen van wat je voor ze gemaakt hebt. Kleed je wel lekker warm aan als je door het bos gaat wandelen.

We starten om 13.30 uur bij het informatiecentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Parkeren kan bij de Groene Entree bij sportpark De Burgwal. Hier vandaan loopt u in een paar minuten naar het infocentrum. We denken dat de middag rond half vier afgelopen zal zijn. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar. Honden moeten vandaag helaas thuis blijven. De activiteit kost twee euro per kind, ter plaatse te voldoen, vooraf aanmelden is verplicht. Let wel; u hoeft allen uw kind(eren) aan te melden.

Wees er snel bij, er is plaats voor 20 kinderen met (groot)ouders. Laat de kou maar komen. De vogels in Amerongen zijn straks allemaal verzekerd van genoeg eten, gemaakt door onze jonge wandelaars. Graag tot ziens .

 • Voor

  Kinderen van 4 tot 10 jaar met hun (groot)ouders

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  2 euro ter plaatse te voldoen

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 3958 ET Amerongen

Delen:

Share Share