Word Beschermer
Header afbeelding

Exclusieve Beschermersbijeenkomst

Exclusieve Beschermersbijeenkomst

Evenement - zaterdag 30 maart 2019

Ontmoet Utrechts Landschap!

Speciaal voor alle Beschermers organiseren we een feestelijke bijeenkomst waarbij je een uniek kijkje krijgt in onze keuken. Onze eigen specialisten vertellen je welke vragen, dillemma's en verrassingen ze in het werk tegenkomen. Met trots presenteren we op deze bijeenkomst ook onze nieuwe Utrechts Landschap Gids.

In het sfeervolle Hotel Theater Figi in Zeist nemen we je mee in de dagelijkse wereld van onze stichting. Hoe gaat Utrechts Landschap om met zijn landgoederen op de Stichtse Lustwarande? Waarom is de das hét succesvoorbeeld voor ons bosbeheer? Directeur Saskia van Dockum presenteert onze visie op de toekomst. Je kunt ook je vragen stellen.

Tijdens de Beschermersbijeenkomst wordt het eerste exemplaar van de Utrechts Landschap Gids officieel overhandigd aan Hans Oosters, de nieuwe commissaris van de Koning in Utrecht, en aan Koos Janssen, burgemeerster van Zeist. Een feestelijk moment dat we vieren met een exclusieve high-tea! Iedereen krijgt na afloop, op vertoon van de persoonlijke waardebon, een exemplaar van de Utrechts Landschap Gids mee naar huis.

Je kunt als Beschermer voor maximaal 4 personen reserveren. Bij entree vragen we je een print van de reserveringsbevestiging en je Beschermerspas 2019 te tonen. Kijk voor meer informatie op: https://www.utrechtslandschap.nl/beschermersbijeenkomst

Let op: Er is maar een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor het reserveren van een rolstoelplaats of het doorgeven van voedselallergiën graag contact opnemen met de Beschermersadministratie.

 • Voor

  Beschermers

 • Honden

  Honden zijn niet toegestaan

 • Kosten

  De kosten voor dit arrangement zijn: €25 p.p. inclusief high-tea, €15 p.p. exclusief high-tea

 • Locatie of vertrekpunt

  Hotel Theater Zeist, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Delen:

Share Share