Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Beleef de Nacht van de Nacht

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Beleef de Nacht van de Nacht

Evenement - zaterdag 26 oktober 2019

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties (NMF). Traditioneel op de laatste zaterdagavond en –nacht van oktober, waarop de klok een uur teruggaat en de nacht een uur langer is. Speciale aandacht is er voor het klimaat en energiebesparing op licht, met als doel de hoeveelheid lichtvervuiling in Nederland te verminderen.

Op Heerlijkheid Stoutenburg staat deze keer de vleermuis centraal. Vanwege de overweldigende belangstelling van 3 jaar geleden hebben we vleermuizen-expert, Zomer Bruijn nogmaals uitgenodigd.

Om 19.00 uur geeft Zomer Bruijn een boeiende presentatie aan de hand van zelfgemaakte foto’s en filmpjes over dit bijzondere zoogdier, de vleermuis. Wij verwelkomen u graag vanaf  18.45 uur in de filmzaal. En als het weer het toelaat, gaat hij  met ons op stap om m.b.v. een bat-scan vleermuizen te spotten.

Meer informatie over de Nacht van de Nacht in het algemeen, lees je op deze website.

Doe het licht ook eens uit deze avond samen met anderen! Kijk eens hoeveel dat aan energie scheelde vorig jaar

 • Voor

  Volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  € 5,00 Beschermers € 6,00 Niet Beschermers

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg

Delen:

Share Share