Word Beschermer
Header afbeelding

Oliebollenwandeling op Heerlijkheid Stoutenburg

Annulering activiteiten en infocentra deels gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is in het weekend open. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Oliebollenwandeling op Heerlijkheid Stoutenburg

Wandelexcursie - zondag 5 januari 2020

Vindt u ook dat u tijdens de feestdagen genoeg hebt gezeten en gegeten? Trek uw wandelschoenen aan en loop met ons mee. 

De oliebollenwandeling is een mooie kans om wat calorieën kwijt te raken en het nieuwe jaar op te snuiven. En waar kan dat beter dan in de natuur, in het bijzonder de natuur van Heerlijkheid Stoutenburg. Voor jong en oud, alleen of met het hele gezin, bieden wij u een prachtige wandeling aan op Groot Stoutenburg.

De wintervogels zijn op zoek naar hun kostje en zijn in de kale bomen goed te zien. De mezen buitelen en dartelen in de struiken. De natuur is in ruste en daardoor op een geheel andere manier te bewonderen. Sommige bomen zijn ware kunstwerken. Wellicht staart een ree u aan vanuit het bos, de neusvleugels opengesperd. Nadien kunt u onder het genot van warme Gluhwein en winterappelsap nog napraten in het warme Koetshuis.

De gidsen leiden u graag rond.

Dikke jas aan, das om, wandelschoenen aan en …gaan!

 • Voor

  Wandelliefhebbers

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg

Delen:

Share Share