Word Beschermer
Header afbeelding

Lichtjeswandeling op Landgoed Oostbroek 2019

Annulering activiteiten en infocentra deels gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is in het weekend open. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Lichtjeswandeling op Landgoed Oostbroek 2019

Evenement - zaterdag 14 december 2019

Op zaterdag 14 december 2019 van 16.00 uur tot 19.00 uur zijn een aantal wandelpaden op landgoed Oostbroek verlicht. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer toestemming van de boswachter gekregen om deze activiteit te organiseren. 't Winkeltje is natuurlijk ook in kerstsfeer. Daar kunt u na afloop van de wandeling heerlijke erwtensoep en/of een broodje met knakworst eten. Andrea en Paul zorgen voor sfeervolle live-muziek.

 • Voor

  iedereen

 • Honden

  niet toegestaan

 • Kosten

  geen

 • Locatie of vertrekpunt

  Landgoed Oostbroek, De Bilt

Delen:

Share Share