Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Uilenballen en puzzelen met botjes

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen.

Een aantal infocentra is weer open voor publiek. Bekijk de pagina van het desbetreffende infocentrum voor de meest actuele informatie.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Uilenballen en puzzelen met botjes

Kinderactiviteit - woensdag 15 januari 2020

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt. Woensdag 15 januari hebben wij de volgende activiteit: Uilen Oehoe.......... uil, waar ben je? Kom alles te weten over de uilen in onze omgeving. Welke kleuren hebben hun ogen: zwartbruin, oranje of geel en wat kan je daaruit afleiden. Aai over een veer en leer waarom ze geruisloos kunnen vliegen. En het allerleukste is om te achterhalen wat ze gegeten hebben. Uilenballen pluizen dus, puzzelen met botjes. Deze middag mag je beslist niet missen!

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent.
Dit kan tot en met zaterdag 11 januari naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

 • Voor

  kinderen van 6 t/m 10 jaar

 • Kosten

  Prijs: € 3,50 per kind; met juniorbeschermerspas: € 2,50 per kind

 • Locatie of vertrekpunt

  Paviljoen Beerschoten, de Holle Bilt 6, de Bilt

Delen:

Share Share