Word Beschermer
Header afbeelding

terug in de tijd: de Dinosaurus

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen.

Een aantal infocentra is weer open voor publiek. Bekijk de pagina van het desbetreffende infocentrum voor de meest actuele informatie.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

terug in de tijd: de Dinosaurus

Kinderactiviteit - woensdag 12 februari 2020

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt. Woensdag 12 februari hebben wij de volgende activiteit: de Dinosaurus. Miljoenen jaren geleden leefden Dinosaurussen op onze aarde. Ze worden ook wel ‘verschrikkelijke hagedissen’ genoemd. Het waren dus reptielen die eieren legden. Sommige werden wel hoger dan een huis en langer dan een grote vrachtwagen. Maar waar leefden ze van? Leefden ze ook in onze omgeving en kan je daar nog sporen van terugvinden?
Ze stierven lang geleden uit door verandering van het klimaat. Nu verandert ons klimaat ook weer. Zouden ze terugkomen???
Deze middag leer je alles over deze reptielen en hun leefomgeving.

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent.
Dit kan tot en met zaterdag 8 februari naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

 • Voor

  kinderen van 6 t/m 10 jaar

 • Kosten

  Prijs: € 3,50 per kind; met juniorbeschermerspas: € 2,50 per kind

 • Locatie of vertrekpunt

  Paviljoen Beerschoten, de Holle Bilt 6, de Bilt

Delen:

Share Share