Word Beschermer
Header afbeelding

Brulkikkers en paddenwratten

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Brulkikkers en paddenwratten

Kinderactiviteit - woensdag 8 april 2020

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt.Woensdag 8 april hebben wij de volgende activiteit: Brulkikkers en paddenwratten

Weet jij het verschil tussen kikkers en padden? Herken jij het verschil tussen kikkerdril en paddensnoer? Weet je dat de kleinste kikker nauwelijks 1 cm klein is en de grootste ruim 30 cm groot is? Weet jij wat ze eten en door wie ze gegeten worden? Welke kikker kwaakt het hardst? Kom deze middag alles te weten over deze fantastische dieren en knutsel je eigen kikkerspel.
Trek deze middag laarzen aan want we gaan ook naar een poel of een sloot.

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent.
Dit kan tot en met zaterdag 4 april naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

 • Voor

  kinderen van 6 t/m 10 jaar

 • Kosten

  Prijs: € 3,50 per kind met juniorbeschermerspas: € 2,50 per kind

 • Locatie of vertrekpunt

  Paviljoen Beerschoten, de Holle Bilt 6, de Bilt

Datum en tijd

 • woensdag 8 april van 14:30 tot 16:30

Delen:

Share Share