Word Beschermer
Header afbeelding

Exclusieve Beschermersexcursie

Annulering activiteiten en infocentra gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is vanaf 4 juli open in de weekenden. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Exclusieve Beschermersexcursie

Evenement - zaterdag 13 juni 2020

Een dierentuin lijkt een heel exotische plek, maar naast de olifanten en giraffen tref je er ook dieren die je in de natuur van Utrechts Landschap kunt tegenkomen. Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze unieke, zomerse Beschermersexcursie op zaterdag 13 juni.

Samen met DierenPark Amersfoort (Bedrijfsvriend) is een interessante en bijzondere dag samengesteld, speciaal voor Beschermers van Utrechts Landschap. We zoomen deze dag in op de inheemse flora en fauna. Tijdens de exclusieve Beschermersexcursie krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het dierenpark. Daarna steken we over naar ‘ons’ bos Birkhoven – dat het dierenpark omringt – en zien, ruiken en voelen we het thuis van dieren in het wild. We pauzeren met een zomerse barbecue die uiteraard ook vegetarisch kan. We sluiten de dag af met een fascinerende lezing van Ellen van Norren (Zoogdiervereniging) over de wolf in Nederland. Je wordt direct enthousiast.  

Programma:

15:30 uur - ontvangst met koffie/thee

15:45 uur - welkomstwoord

16:00 uur - kijkje achter de schermen in DierenPark Amersfoort en rondwandeling Birkhoven

18:30 uur - barbeque (ook vegetarisch)

20:00 uur - lezing over de wolf in Nederland

21:30 uur - einde programma

Voor vragen of het doorgeven van een allergie bel met Utrechts Landschap via 030-2205555 of mail beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl. Uiterlijk 8 juni ontvang je per e-mail de laatste informatie over de Beschermersexcursie.

 • Voor

  Beschermers. Dit is een exclusieve Beschermersbijeenkomst. Je kunt als Beschermer voor maximaal twee personen reserveren.

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Dit arrangement kost €35 p.p inclusief parkeren, entree en BBQ.

 • Locatie of vertrekpunt

  Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Delen:

Share Share