Word Beschermer
Header afbeelding

Publiekswandeling Amerongse Bos en Uiterwaarden

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Publiekswandeling Amerongse Bos en Uiterwaarden

Wandelexcursie - woensdag 1 april 2020

Publiekswandeling Amerongse bos en uiterwaarden

Het voorjaar dient zich aan. Ook van dit seizoen geniet ieder op zijn eigen wijze. Een ding is zeker dat velen van u vertier buiten de deur gaan zoeken en vinden. Van een ritje met de auto, motor of fiets tot het maken van een wandeling om bv de schoonheid van de natuur in dit seizoen te ontdekken. Utrechts Landschap/Amerongse Bos helpt u hierbij door ook in april met u als liefhebber wandelingen te maken, waarbij de deelnemers kunnen genieten van het jonge groen aan uitlopende bomen en struiken in het Amerongse bos. Ook neemt de gids u mee naar het uitzichtpunt over de uiterwaarden, waar in het moerasgedeelte de uit het warme zuiden terugkerende vogels, zelfs dikwijls zonder verrekijker, zijn te spotten. En passant blikt de gids met u terug op een aantal (pre)historisch aspecten die in en rond Amerogen een rol hebben gespeeld.

Woensdag 1 april a.s.(geen grap) is het weer zover. U kunt dan weer deelnemen aan een mooie wandeling. We vertrekken om 14.00 uur vanaf het infocentrum aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Voor deze wandeling hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

 • Voor

  Jong en Oud

 • Honden

  Toegestaan mits aangelijnd

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Infocentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 Amerongen

Datum en tijd

 • woensdag 1 april om 14:00

Delen:

Share Share