Word Beschermer
Header afbeelding

Zondagmiddagwandeling Amerongse Bos

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

 • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
 • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
 • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Zondagmiddagwandeling Amerongse Bos

Wandelexcursie - zondag 5 april 2020

Doorgaans staat er elke 1e woensdagmiddag van de maand een gidswandeling op de agenda van Utrechts Landschap in het gebied Amerongen.

Bij wijze van experiment wordt er zo nu en dan ook een gidswandeling gehouden op een zondagmiddag. Op zondag 5 april a.s. kunt u hier aan deelnemen. Ook deze wandeling start om 14.00 uur vanaf het informatiecentrum aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Deelname is gratis. Komt u met de auto ? parkeer deze dan op een parkeerplaats bij de sportvelden aan de Burgwal.

Let wel: voor de zondagmiddag is voorinschrijving via onze website gewenst. U doet dit via de knop reserveren.

 • Voor

  Oud en Jong

 • Honden

  Toegestaan, mits aangelijnd

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Infocentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 Amerongen

Reserveer deze activiteit

Delen:

Share Share