Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Paddenstoelen en kabouters op De Kievit

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Paddenstoelen en kabouters op De Kievit

Kinderactiviteit - zondag 18 oktober 2020

Het is weer herfst, dus paddenstoelentijd! Op zondag 18 oktober  tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een bezoekdag op het natuurcentrum “De Kievit” in Harmelen, met activiteiten rond het thema paddenstoelen.  

Het is de laatste tijd aardig vochtig geweest, wat gunstig is voor paddenstoelen, daarom hopen wij u een rondleiding langs een aantal paddenstoelen te kunnen bieden. Hierbij worden enkele bijzonderheden van diverse paddenstoelen aangegeven.  

Voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet. Zij gaan op zoek naar kabouters en vinden dan een opdracht. Aan de hand van deze opdrachten wordt er meer geleerd over de groei en verschijning van paddenstoelen. Daarnaast kunt u een rondwandeling maken over het terrein met de natuurplas, de boomgaard en de bloemen-, kruiden- en groentetuinen bezichtigen. 

De Kievit is gelegen aan het voetpad naast Bisschopshof 2.

Voor nadere informatie en routebeschrijving kunt u onze website  www.dekievitharmelen.nl bezoeken.

 • Voor

  Kinderen, natuurliefhebbers

 • Honden

  Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan.

 • Kosten

  Geen

 • Locatie of vertrekpunt

  De Kievit is gelegen aan het voetpad naast Bisschopshof 2.

Delen:

Share Share