Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Utrechtse Natuurdagen

Maatregelen rondom corona

Geleidelijk worden de activiteiten bij Utrechts Landschap weer opgestart. Per vrijwilligersgroep is er afgewogen wat er mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen. In het activiteitenoverzicht staan alleen excursies en activiteiten die weer plaatsvinden. We vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven, zodat we weten wie er komen en we niet met teveel mensen bij elkaar komen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!

Let op: vol = vol en afzeggingen kunnen in het weekend niet meer verwerkt worden door het secretariaat. Het secretariaat is alleen op werkdagen bereikbaar.

Utrechtse Natuurdagen

Evenement - donderdag 8 juli 2021

Van 8 t/10 juli organiseert Utrechts Landschap het evenement de Utrechtse Natuurdagen met het thema: Vliegers op de Vliegbasis

Tijdens deze tweede editie van de Utrechtse Natuurdagen zoomen we in op de duizelingwekkende soortenrijkdom op Park Vliegbasis Soesterberg. Wat is het belang van dit bijzondere natuurnetwerk in lokaal, nationaal en zelfs internationaal perspectief? Middels een verscheidenheid aan inhoudelijke en creatieve bijdragen willen we jullie kennis laten maken met het waardevolle ecosysteem op de historische vliegbasis.

Op donderdag 8 juli is er een online symposium. Sprekers en organisatie zullen wel zo veel mogelijk op Park Vliegbasis Soesterberg aanwezig zijn. De dagen na het symposium zal er ook nog een divers programma worden neergezet met verschillende activiteiten en workshops. Het grootste deel zal online plaatsvinden. Houd voor de laatste updates deze pagina in de gaten. We verwelkomen je graag op de Utrechtse Natuurdagen op 10 juli!

  • Locatie of vertrekpunt

    Sheltergebied Park Vliegbasis Soesterberg

Datum en tijd

  • donderdag 8 juli om 14:00

Delen:

Share Share