Tentoonstelling Koetshuis Stoutenburg

Kasteel Stoutenburg

Het Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg heeft een expositieruimte waarin in het verleden al diverse mooie tentoonstellingen zijn gehouden. Voor onze nieuwe tentoonstelling hebben we onze vrijwilligers benaderd.

Binnen de ongeveer 60 vrijwilligers  zijn veel hobby-fotografen en kunstschilders actief en in hun collectie hebben ze veel mooie foto’s en schilderijen van allerlei onderwerpen.

Zo kwam de expositiecommissie op het idee om deze hobbyisten te vragen om hun mooiste creaties  in te sturen die dan vervolgens in een tentoonstelling getoond kunnen worden. Elke maand komt een nieuwe exposant aan bod met haar/zijn foto’s.

Op dit moment hangen er foto’s van Frans Slagter. Frans is als commissielid in 2007 betrokken geweest bij de opstart van het infocentrum Stoutenburg en nu is hij terreinvrijwilliger in Stoutenburg, de Schammer en Bloeidaal.

Wat zegt Frans over zichzelf?

Ik ben lid van Fotokring Flits uit Woudenberg.  Ik probeer zo weinig mogelijk fotobewerking toe te passen.  Uit de vele duizenden foto’s  van onze vele reizen heb ik een selectie gemaakt uit onze reizen naar zuidelijk Afrika en IJsland. Maar ook van de natuur in Nederland kun je prachtige foto’s maken. De foto van de raampartij in kasteel Groenevelt leverde de 1e prijs op van de jaarwedstrijd van de fotoclub.

 

Praktische informatie

Datum

Bekijk de openingstijden van het Bezoekerscentrum hier.

Locatie

Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij het Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Kosten

Gratis

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.