Tentoonstelling Koetshuis Stoutenburg

Het Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg heeft een expositieruimte waarin al diverse mooie tentoonstellingen zijn gehouden. Voor onze nieuwe tentoonstelling hebben we onze vrijwilligers benaderd.

Onder de ongeveer zestig vrijwilligers  zijn veel hobby-fotografen en kunstschilders en in hun collectie hebben ze veel mooie foto’s en schilderijen van uiteenlopende onderwerpen. Zo kwam de expositiecommissie op het idee om deze vrijwilligers te vragen hun mooiste creaties in een tentoonstelling te delen. Elke maand komt een nieuwe exposant aan bod met haar/zijn beelden.

Op dit moment hangen er foto’s van Gertrude van Binnendijk. Gertrude is als info-medewerkster werkzaam in ons Bezoekerscentrum Stoutenburg.

Wat zegt Gertrude over zichzelf?

Mijn naam is Gertrude van Binnendijk. Sinds acht jaar ben ik, met veel plezier, vrijwilligster in het Koetshuis. Op een mooie winterse dag in 2022 werden alle vrijwilligers van Stoutenburg getrakteerd op een prachtige wandeling met onze boswachter in het stiltegebied van Groot Stoutenburg. Een unieke ervaring met deze foto’s als herinnering.

Praktische informatie

Datum

Bekijk de openingstijden van het Bezoekerscentrum hier.

Locatie

Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij het Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Kosten

Gratis

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.