Er is iets magisch aan een boswandeling in de herfst. Het is alsof je een andere wereld betreedt, vol kleur, geur en leven. Een boswandeling in de herfst is een genot voor al je zintuigen, en een weldaad voor lichaam en geest. Waar je ook loopt, er is altijd iets te genieten. Verwonder je over prachtige herfstkleuren, de vele soorten paddenstoelen en het kleurrijke bladerdek op de bosbodem. Het is nu een stuk stiller dan in het voorjaar en de zomer doordat een aantal soorten vogels weer vertrokken is naar warmere streken.

Als je meegaat vertelt onze gids je alles over de veranderingen die het bos in de herfst ondergaat, maar ook belangrijk is het te beseffen wat een simpele boswandeling kan doen voor je welzijn. Je zult zien dat je in plaats van vermoeid, juist ontspannen thuiskomt. Los van alle beslommeringen van alledag. Kom dus mee en reserveer!

Praktische informatie

Datum

Zaterdag 7 oktober, 4 november en 2 december

van 13.30 tot 15.00 uur

 

Startpunt

De wandeling start bij het bezoekerscentrum de Tabaksschuur, Veensweweg 8 in Amerongen.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum de Tabaksschuur.

Kosten

Gratis

Reserveren

Reserveren is verplicht.

Duur

De wandeling duurt 1,5 uur.

Toegankelijkheid

Niet geschikt voor bezoekers in een rolstoel.

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.

Herfstwandeling Amerongse Bos

Excursie

Reserveer