Rij mee met de Bosboemel

Bosboemel Amerongen

Ook dit jaar rijdt de Bosboemel weer door het Amerongse Bos. De Bosboemel is een initiatief van het vrijwilligersteam Amerongse Bos en bedoeld om mensen met een mobiele beperking in de gelegenheid te stellen om te genieten van onze mooie natuur. Met een elektrisch aangedreven golfkar inclusief chauffeur en gids, kunnen zes personen uit de doelgroep een mooie rit maken door het Amerongse bos. Indien gewenst kan er een begeleider mee. In dat geval meldt u zich aan voor twee personen.

Tijdens de rit ontvang je een gratis drankje en aan het einde is er gelegenheid voor een bezoekje aan het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap. Daarna brengt de Bosboemel je weer terug naar het parkeerterrein op de Burgwal.

Praktische informatie

Datum

10 juni 2023

14.00 – 15.30 uur

Startpunt

De Bosboemel start vanaf het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen.

Op verzoek kan er ook vertrokken worden vanaf de Ridderhof.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen. Vandaar is het 2 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum de Tabaksschuur.

Kosten

Gratis

Ticket

Reserveren is verplicht.

Duur

De rit duurt 1,5 uur.

Toegankelijkheid

De Bosboemel is speciaal opgezet voor bezoekers met een mobiele beperking (eventueel met begeleider). Een rolstoel of rollator kan helaas niet mee op de Bosboemel, het nemen van een klein opstapje moet dus mogelijk zijn.

Toilet aanwezig

Ook een invalidentoilet

Honden

Honden zijn verboden

Rij mee met de Bosboemel

Excursie