Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

bomen

Koop een unieke boom

Wilt u een graag een bijzondere bijdrage leveren aan de natuur of een natuurmonument laten planten voor een speciaal persoon of een bijzondere gelegenheid? Dan is de aankoop van een van onze unieke landgoedbomen een hele mooie kans!

Boswachter Joris geeft u de mogelijkheid om een door hem zorgvuldig gekozen boom op een door hem geselecteerde plek te laten planten. Dit zijn prachtige plekken op de landgoederen Houdringe, Beerschoten, Oostbroek, Pavia en Hoog Beek en Royen. De boomsoorten en locaties zijn op het overzichtskaartje te bekijken. Bij de veelgestelde vragen krijgt u een actueel overzicht van welke bomen nog beschikbaar zijn.

De bomen worden in de winter geplant en zullen door de boswachter worden onthuld. U bent van harte welkom om dit (afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen) met een aantal personen bij te wonen. Bij de boom kunt u een persoonlijke boodschap achter laten op een boomschijf, die met de natuur vergaat. De bomen zijn € 1000 per stuk.

Heeft u interesse in de aankoop van een unieke landgoedboom? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een nadere toelichting en het antwoord op veelgestelde vragen vindt u hier.

Ja, ik heb interesse in een landgoedboom

Mijn gegevens:
Vraag: