Word Beschermer
Header afbeelding

Expositie Koetshuis Stoutenburg

Expositie 'Insecten in een kleine stadstuin'

In de filmzaal van Koetshuis Stoutenburg is een expositie ingericht met als thema 'Wat leeft er allemaal in een kleine stadstuin'. De expositie bestaat uit prachtige foto's van Jan de Gier, amateur natuurfotograaf. 

Jan de Gier, 26 jaar, woonachtig in Nijkerk is hovenier in het dagelijks leven. Zijn hobby is fotograferen. De meeste foto’s van de bloemen en insecten maakt hij thuis in zijn tuin. In polder Arkemheen, een van de oudste polders van Nederland, gelegen nabij de Gelderse plaats Nijkerk, is hij veel te vinden om vogels te fotograferen. Wild spotten en fotograferen doet hij op de Veluwe. Met zijn prachtige foto’s heeft hij diverse prijzen gewonnen. Volg hem op zijn facebookpagina.

Openingstijden

De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van het Informatiecentrum (Woensdag, zaterdag en zondag 12.30-16.30 uur. Van november t/m februari op woensdag gesloten.)

Lezingen Jan de Gier

Jan de Gier geeft ook een tweetal lezingen op donderdag 17 oktober en dinsdag 12 november 2019 van 19.30 – 21.00 uur. Kosten voor deze lezing zijn € 4,00 Beschermer; € 5,00 Niet Beschermer. Aanmelden kan via de website. 
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor de lezing van 17 oktober 2019
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor de lezing van 12 november 2019