Word Beschermer
Header afbeelding

Opening rolstoelpad & presentatie Negen seizoenen de Blauwe Kamer

IMG-20170208-WA0001.jpgvrijdag 03 maart 2017

Utrechts Landschap opent op woensdag 22 maart a.s. het rolstoelpad en het rolstoelplatform in de Blauwe Kamer. Daarnaast presenteren wij het eerste exemplaar van het boek Negen seizoenen de Blauwe Kamer en Grebbeberg.

Het is 25 jaar geleden dat de zomerdijk is afgegraven zodat de Nederrijn vrij spel kreeg in het natuurgebied de Blauwe Kamer. Door deze overstromingen is de natuur van de Blauwe Kamer altijd in beweging en ontwikkeling. Onder andere de kolonie lepelaars, de bever en de grote grazers voelen zich uitstekend thuis in dit gebied. 

Niet voor niets krijgt dit bijzondere gebied, dat ook internationaal hoog aangeschreven staat, een podium. Twee bevlogen vrijwilligers van Utrechts Landschap stelden Negen seizoenen de Blauwe Kamer en Grebbeberg samen. Prachtige foto's en verhalen zorgen ervoor dat u zin krijgt om dit zelf te ontdekken. Met het nieuwe rolstoelpad en uitkijkplatform wordt het gebied bereikbaar voor een breder publiek, jong en oud!

Programma woensdag 22 maart


Aanmelden
Zien we u woensdag 22 maart? Aanmelden kan via www.utrechtslandschap.nl. Zorg tijdens de excursies voor stevige schoenen, na nat weer zijn laarzen verstandig. Een verrekijker kan nooit kwaad.

Locatie: informatiecentrum de Blauwe Kamer
Blaauwe Kamer 14
6702 PA Wageningen 

Lees verder: Bereikbare Blauwe Kamer

« Terug

Delen:

Share Share