Word Beschermer
Header afbeelding

Maak kans op een boek van Ruben Smit

afbeelding levende rivier.jpgmaandag 27 maart 2017

Utrechts Landschap bestaat dit jaar 90 jaar en trakteert. Via een winactie geven wij vijf keer het prachtige boek Levende Rivier van natuurfilmer Ruben Smit weg. Het grote natuurboek heeft een waarde van € 29,95 en is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige bioscoopfilm.

Deelnemers kunnen kans maken door hun adres achter te laten via www.utrechtslandschap.nl/win.  Naast één van de vijf boeken Levende Rivier, maakt iedereen kans op het prachtige foto- en verhalenboek Negen Seizoenen Blauwe Kamer en Grebbeberg (10x) of de wandelgids Wandelen in het Utrechtse Landschap (25x). Allemaal boeken die een grote passie voor natuur en erfgoed vertegenwoordigen. Utrechts Landschap laat de winnaars er graag van genieten!

Over Utrechts Landschap
Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. We zijn in 1927 opgericht en vieren dit jaar ons negentigjarig bestaan. Utrechts Landschap heeft momenteel 630 vrijwilligers, 23.500 Beschermers en 56 Bedrijfsvrienden.

Onze natuur en erfgoed is letterlijk dichtbij Utrechters. We kopen natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is, maar vooral: we beheren natuur voor de eeuwigheid. Die prachtige natuurgebieden zijn stuk voor stuk toegankelijk voor alle inwoners van onze provincie en voor hen die buiten Utrecht wonen. Daarnaast hebben we belangrijk monumentaal erfgoed onder onze hoede: meerdere landgoederen met opstallen, 23 molens en Kasteel Loenersloot.

« Terug

Delen:

Share Share