Word Beschermer

Muziekvoorstelling voor kinderen tijdens ‘De ontdekking van Oostbroek’

16602043_964971343603112_8689760873875458572_o.jpg

Utrechts Landschap organiseert op zaterdag 9 september tijdens ‘De ontdekking van Oostbroek’ de vrolijke en interactieve muziekvoorstelling ‘Boeffie Trommelt’ in de Janssenzaal van Huize Oostbroek. Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen landgoed Oostbroek op muzikale wijze ontdekken tijdens de muziekvoorstelling die wordt verzorgd door het welbekende Krulmuziek met Juf Félice en Trio Krul. Tijdens de ‘Ontdekking van Oostbroek’ op Open Monumentendag, zijn er nog veel meer leuke activiteiten voor jong én oud te beleven op het landgoed.  

Krulmuziek neemt het publiek mee in een muzikale voorstelling vol grapjes, ritmes, klankkleuren en kiekeboespel. In de voorstelling 'Boeffie Trommelt' zoekt Boeffie de 'BOEM!' en mogen de kinderen meetrommelen op een eigen trommel. Werken van onder meer Tchaikovsky, Debussy, Haydn en Bizet worden op een passende wijze aan het jonge publiek gepresenteerd. De kinderen worden uitgenodigd om dicht bij de muzikanten en de instrumenten te komen. Ze mogen zelfs op een kinderviool of cello spelen.

De voorstellingen starten om 13.00 uur en 14.15 uur. De entree is € 2,- per persoon (kinderen en volwassenen) en duurt 45 minuten. Aansluitend is er tijd voor een Meet & Greet met de artiesten; een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. Reserveer snel, er is slecht beperkt plaats.

Inschrijven voor de kindervoorstelling of één van de andere activiteiten tijdens ‘De ontdekking van Oostbroek’ op zaterdag 9 september kan via www.utrechtslandschap.nl/activiteiten.

Parkeren met de auto is zaterdag 9 september NIET mogelijk op landgoed Oostbroek. Hieronder vindt u de alternatieven:

  • Gratis parkeren op de parkeerplaats van CMH: Lundlaan (ter hoogte van nr 1.)
  • Vanaf de parkeerplaats is er een gratis pendeldienst van Utrechts Landschap om u op Landgoed Oostbroek te brengen (dit is geen OV). Of u kunt lopen vanaf de parkeerplaats, ongeveer 10-15 minuten.
  • Kom vooral met de fiets.
  • Bent u in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op vertoon van de kaart parkeren op landgoed Oostbroek.

Foto ©: Krulmuziek 

« Terug

Delen:

Share Share