Word Beschermer

Help mee, word vandaag Beschermer

Dick-Jeukens-3852.jpg

Utrechts Landschap beschermt natuur en erfgoed voor de eeuwigheid. Wat wij in eigendom hebben blijft natuur. Voor altijd. Daarom zijn we zo ontzettend blij dat we Park Vliegbasis Soesterberg gaan aankopen. We kunnen een ongekend kostbaar landschap voor de toekomst veilig stellen. Dat is fantastich!

We realiseren ons maar al te goed dat dit mede mogelijk is dankzij de steun van vele Beschermers en vrijwilligers. Wij zijn daar erg dankbaar voor. En toch willen wij nog meer Beschermers (structureel donateurs) aan ons werk verbinden.

Met de aankoop van Park Vliegbasis Soesterberg - de grootste in onze geschiedenis - krijgen we er in één klap 375 hectare natuurgebied bij. Dat betekent een investering van miljoenen euro's en een enorme verantwoordelijkheid. Die we maar wat graag aangaan, want zo'n kostbaar landschap mogen we niet laten lopen. Park Vliegbasis Soesterberg moet voor altijd behouden blijven. 

Helpt u ook mee? Met steun van meer Beschermers draagt u bij aan de bescherming van Park Vliegbasis Soesterberg én al ons erfgoed en onze prachtige natuurgebieden. Wacht niet langer en word vandaag nog Beschermer, alleen zo blijft natuur en erfgoed voor altijd dicht bij huis. Of kijk eens rond op de actiepagina kostbaar-landschap en ontdek waar u om geeft.

« Terug

Delen:

Share Share