Word Beschermer
Header afbeelding

Junior Beschermerspas 2018 op de mat

Twitter_omslag_Junior Beschermer (2)donderdag 18 januari 2018

Junior Beschermers van Utrechts Landschap ontvangen dinsdag 23 januari hun Junior Beschermerspas 2018 in de brievenbus, samen met een nieuwe herkenningskaart.

Dit keer krijgen de kinderen een kleurrijke herkenningskaart met prachtige voorjaarsbloeiers. Met de kaart kunnen ze direct op zoek naar sneeuwklokjes, klein hoefblad, winterakoniet en krokussen. In de eigen achtertuin of op een van de landgoederen van Utrechts Landschap. Daar komen de stinseplanten van oudsher veel voor.

Met de Junior Beschermerspas ontvangen de kinderen gratis kinderroutes bij de infocentra van Utrechts Landschap. Kijk in het reeds ontvangen boekje Laarzen aan!, of op onze site welke infocentra meedoen. Ook krijgen ze korting op diverse kinderactiviteiten.

Een Junior Beschermerschap is voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud en kost € 7,50 per jaar. Wij verwelkomen iedere nieuwe Junior Beschermer met een leuk welkomstpakket en het boekje Laarzen aan!. Een boekje met 10 mooie kinderroutes en kinderactiviteiten, inclusief een gratis koffie/theevoucher voor een volwassene.

Meldt u uw kind(eren) ook aan? Klik hier.

« Terug

Delen:

Share Share