Word Beschermer
Header afbeelding

Winnaar zweefvlucht geniet boven Park Vliegbasis Soesterberg

IMG_8812.JPGvrijdag 25 mei 2018

De heer van der Linden was de gelukkige winnaar van de gratis zweefvlucht boven Park Vliegbasis Soesterberg voor twee personen, omdat hij Beschermer was geworden van Utrechts Landschap in de actieperiode van september 2017 t/m februari 2018.  Meneer genoot afgelopen zondag 20 mei samen met zijn zoon van het prachtige uitzicht hoog boven Park Vliegbasis Soesterberg. De zweefvlucht is op een fantastische wijze beschikbaar gesteld door leden van de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen (ACvZ).

Utrechts Landschap heeft mensen gedurende de actieperiode gevraagd Beschermer te worden of een (structurele) extra donatie te geven, zodat Park Vliegbasis Soesterberg aangekocht én voor altijd veilig gesteld kan worden. Alle donateurs konden daarmee kans maken op een gratis zweefvlucht voor twee personen boven de vliegbasis.

Inmiddels is de vliegbasis door Utrechts Landschap aangekocht en hebben honderden mensen gehoor gegeven aan de oproep om het werk van Utrechts Landschap (extra) te steunen. Wij danken u hartelijk voor uw steun.

« Terug

Delen:

Share Share