Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vernieuwde kinderroute op landgoed Heidestein

Nieuwe Schapenroute Heidestein.jpgvrijdag 31 mei 2019

In 2018 is er een leuke en leerzame kinderroute aangelegd op landgoed Heidestein. Tijdens deze schapenroute wordt je natuurkennis op de proef gesteld. Omdat er altijd wel iets nieuws te leren is, vind je vanaf nu om de drie maanden een nieuwe set vragen op de schapenborden. Kom jij naar landgoed Heidestein om onze nieuwe schapenroute te ontdekken?

Elk seizoen zal de route een ander thema behandelen. Zo kom je vanaf juni alles te weten over de zomer en herfst op landgoed Heidestein en leert de route je vanaf september waarom je dieren niet altijd zelf zult zien. In december gaat de route over de overgang van de winter naar de lente en vanaf maart kun je de Lammetjesroute lopen.

De kinderroute van 1,2 kilometer start bij de ingang van Schaapskooi Heidestein en kan ook gelopen worden als de kooi gesloten is. De koppen van de schapen wijzen je de weg!

Het vernieuwen van de route is gerealiseerd met behulp van financiële steun van de Provincie Utrecht en de projectorganisatie Groen aan de buurt, in het kader van de subsidie Beleef en Bewonder. Daarnaast willen we grafisch ontwerper Jeroen Bruijnincx en fotografen Hans Oorthuis en Steven van der Bent graag bedanken voor hun inzet bij het realiseren van de route.

Meer informatie over de route vind je hier.

« Terug

Delen:

Share Share