Word Beschermer

Winnaar 'weekend weg in de natuur' bekend

Cabauw vakantiehuisje_28.JPG20 november 2017

In het jubileumjaar van Utrechts Landschap kon iedereen zich tot 30 september 2017  inschrijven om deel te nemen aan de winactie: "Win een weekend weg in de natuur". De prijs is een voucher ter waarde van € 440,- en te verzilveren via Buitenleven Vakanties.

In totaal hebben 636 mensen deelgenomen aan de actie en mevrouw van den Bosch uit Wijk bij Duurstede is de winnares. Ze zegt: "Wat een leuke verrassing! Wij, mijn man en ik, gaan een heerlijk weekend genieten waarschijnlijk op de Veluwe. Een prachtige plek waar je elk jaargetij kan genieten van de prachtige natuur in ons land."

Wilt u ook genieten van een heerlijk weekendje weg, bijvoorbeeld in de Utrechtse natuur, kijk dan op https://www.utrechtslandschap.nl/vakantiewoning 

Over Utrechts Landschap
Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. We zijn in 1927 opgericht en vieren dit jaar ons negentigjarig bestaan. Utrechts Landschap heeft momenteel 630 vrijwilligers, 23.500 Beschermers en 56 Bedrijfsvrienden. Onze natuur en erfgoed is letterlijk dichtbij Utrechters. We kopen natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is, maar vooral: we beheren natuur voor de eeuwigheid. Die prachtige natuurgebieden zijn stuk voor stuk toegankelijk voor alle inwoners van onze provincie en voor hen die buiten Utrecht wonen. Daarnaast hebben we belangrijk monumentaal erfgoed onder onze hoede: meerdere landgoederen met opstallen, 23 molens en Kasteel Loenersloot.

« Terug